Babagan Kita

Profil Perusahaan

Jinan Power Rubber Equipment Co., Ltd.

Jinan Power Rubber Roller Equipment Co., Ltd. minangka produsen profesional peralatan roller karet modern sing nggabungake riset ilmiah lan produksi. Diadegake ing taun 1998, perusahaan kasebut minangka basis utama produksi peralatan khusus rol karet ing China. Sajrone 20 taun kepungkur, perusahaan ora mung nyedhiyakake kabeh tenogo kanggo R&D lan manufaktur peralatan, nanging uga terus-terusan riset teknologi produksi sing luwih sampurna.

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kita uga menehi kontribusi kanggo manufaktur cerdas ing industri karet karet. Mode Industri 4.0 bakal ditrapake ing produksi roller karet kita ing wektu ngarep.

Peralatan roller karet generasi anyar nyedhiyakake platform sing apik kanggo manufaktur cerdas. Hubungan antara manajer produksi lan operator lapangan, nuduhake data, rekaman lan inspeksi bisa ditindakake liwat platform operasi peralatan, nggawe kahanan sing apik kanggo macem-macem kontrol produksi.

Perusahaan kita nyedhiyakake produsen karet kanthi peralatan sing akurat, awet lan produktif. Produk utama kalebu: Mesin Stripping Roller Karet, Mesin Grinding / Grooving CNC, Grinder Cylindrical CNC, Mesin Penutup Rol Karet, Mesin Polishing Rol Karet, Alat Ukur Profesional, Lsp.

Ing taun 2000, produk kita lulus inspeksi dening Pusat Sertifikasi Kualitas CCIB sesuai karo standar ISO 9001. Kanthi nggunakake peralatan, sampeyan bakal nambah efisiensi pangolahan, lan ningkatake kualitas produk. Uga bisa entuk mupangat ekonomi.

power1
power2
power3