Autoklaf

  • Autoclave- Electrical Heating Type

    Autoclave- Jinis Pemanas Listrik

    1. Kapal standar GB-150.
    2. Sistem operasi hidraulik mbukak cepet & sistem nutup.
    3. Struktur isolasi interior digawe saka waja tahan karat.
    4. Koil stainless steel dadi panas listrik.
    5. Sistem keamanan mekanik & listrik.
    6. Sistem kontrol PLC kanthi layar tutul.

  • Autoclave- Steam Heating Type

    Autoclave- Tipe Heating Uap

    1. Dumadi saka limang sistem utama: sistem hidrolik, sistem tekanan udara, sistem vakum, sistem uap lan sistem kontrol otomatis.
    2. Proteksi interlock kaping telu njamin keamanan.
    3. Pemeriksaan sinar-X 100% kanggo njamin kualitas produk.
    4. Kontrol kanthi otomatis, kontrol suhu lan tekanan sing akurat, hemat energi.