Warta

  • Bahan Karet Internasional & Lanjut Ing Ekspo Kesehatan

    Pameran iki bakal berlangsung telung dina wiwit tanggal 10 nganti 12 Oktober. Preparasi sadurunge pameran: Bahan promosi perusahaan, kutipan produk reguler, conto, kertu bisnis, lan dhaptar pelanggan sing bakal teka ing ...
    Waca liyane
  • Rubber Tech China 2020

    Pameran Internasional Teknologi Karet China kaping 20 bakal ditampilake telung dina wiwit tanggal 16 nganti 18 September 2020. 2020 minangka taun khusus Ing musim semi taun-taun kepungkur, perusahaan bakal melu pameran internasional lan domestik kanggo promosi ...
    Waca liyane
  • Rubber Tech China 2019

    Pameran Internasional China babagan Teknologi Karet China kaping 19 bakal dipajang telung dina wiwit tanggal 18 nganti 20 September 2019. Sajrone pameran kasebut, kita nerbitake 100 brosur, 30 kertu bisnis pribadi, lan nampa 20 kertu lan bahan bisnis pelanggan. Iku su ...
    Waca liyane
  • Proses produksi rol karet industri

    Langkah pertama kanggo nyampur yaiku ngontrol isi saben bahan lan suhu panggangan, saéngga atose lan bahan bisa stabil. Sawise dicampur, amarga koloid isih duwe kotoran lan ora seragam, mula kudu disaring. Saliyane kanggo mesthekake yen ...
    Waca liyane
  • Jinan Power Rubber Equipment Co., Ltd.

    Jinan Power Rubber Roller Equipment Co., Ltd. Perusahaan Kami Babagan Jinan Power Rubber Roller Equipment Co., Ltd. minangka produsen profesional peralatan roller karet modern sing nggabungake riset ilmiah lan produksi. Diadegake ing taun 1998, perusahaan kasebut minangka basis utama produksi ...
    Waca liyane
  • Peningkatan proses produksi roller karet tradisional

      Ing industri produk karet, roller karet minangka produk khusus. Nduweni macem-macem panggunaan, beda syarat teknis kanggo karet, lan lingkungan panggunaan rumit. Ing babagan pangolahan, produk kasebut kandel, lan karet kasebut ora bisa duwe pori-pori, kotoran lan ...
    Waca liyane
  • Rol Karet Industri

    Rol Karet Industri Rol karet digunakake kanggo macem-macem tujuan lan ditemokake ing pirang-pirang proses manufaktur. Panggunaan dhasar kanggo rol karet ditemokake ing proses manufaktur tekstil, film, sheet, kertas lan logam coiled. Roller ditutupi karet digunakake ing macem-macem ...
    Waca liyane