Kabar

  • Perawatan pasca vulkanisasi produk karet

    Produk karet asring mbutuhake sawetara proses pasca vulkanisasi kanggo dadi produk rampung sing berkualitas.Iki kalebu: A. pinggiran trimming produk jamur karet ndadekake lumahing produk Gamelan lan dimensi sakabèhé ketemu syarat;B. Sawise sawetara proses khusus ...
    Waca liyane
  • Carane ndandani karusakan saka sekrup extruder karet lan tong minyak

    Carane ndandani karusakan saka sekrup extruder karet lan tong minyak

    Diposaken saka meneng extruder karet 1. Meneng bengkong kudu dianggep miturut diameteripun utama tong minyak, lan panyimpangan diameteripun njaba saka meneng anyar kudu diwenehi miturut reresik normal karo tong minyak.2. Sawise lumahing thread karo diameteripun suda ...
    Waca liyane
  • Masalah umum saka mesin panutup roller karet

    Masalah umum saka mesin panutup roller karet

    Mesin panutup karet kanthi otomatis dirancang lan diprodhuksi kanggo nambah lan nambah proses lagging.Model sing cocog bisa dipilih kanggo industri sing beda-beda, lan peralatan canggih lan diwasa bakal nggawa efisiensi sing luwih dhuwur kanggo produksi sampeyan.Fitur mesin penutup rol karet ...
    Waca liyane
  • Sawetara masalah mesin panutup roller karet

    Desain lan produksi mesin panutup roller karet otomatis kanggo nambah lan nambah proses lagging.Sampeyan bisa milih model sing tepat kanggo macem-macem industri.Peralatan canggih lan diwasa bakal nggawa efisiensi sing luwih dhuwur kanggo produksi sampeyan.Fitur saka mesin rol karet panutup:...
    Waca liyane
  • Sawetara cara identifikasi karet umum

    1. Resistance kanggo test gain bobot medium Produk rampung bisa sampel, direndhem ing siji utawa sawetara media sing dipilih, ditimbang sawise suhu lan wektu tartamtu, lan jinis materi bisa disimpulake miturut tingkat owah-owahan bobot lan tingkat kekerasan. .Contone, nyemplung ing ...
    Waca liyane
  • Pambuka extruder karet lan jinis extruder

    Pambuka extruder karet lan jinis extruder

    Pambuka extruder karet Extruder karet minangka peralatan dhasar ing industri karet lan salah sawijining peralatan utama sing mengaruhi kualitas produk.Peran penting banget ing proses produksi ban lan produk karet.Pangembangan extruder karet manca wis ngalami ...
    Waca liyane
  • Vulkameter Karet Kab

    1. Fungsi vulkanisasi karet Penguji vulkanisasi karet (disebut minangka vulkanisasi) digunakake kanggo nganalisa lan ngukur wektu scorch, wektu vulkanisasi positif, tingkat vulkanisasi, modulus viskoelastik lan periode rata vulkanisasi proses vulkanisasi karet.Riset...
    Waca liyane
  • Proses operasi lan syarat saka mixer cedhak

    Proses operasi lan syarat saka mixer cedhak

    1. Wiwitan pisanan sawise mandheg kanggo wektu sing suwe kudu ditindakake miturut syarat tes idling sing kasebut ing ndhuwur lan mbukak test run.Kanggo lawang discharge jinis swing, ana rong bolts ing loro-lorone lawang discharge kanggo nyegah discharge saka mbukak nalika parke ...
    Waca liyane
  • Pangopènan mesin Vulkanisir

    Minangka alat gabungan sabuk conveyor, vulkaniser kudu dijaga lan dijaga kaya piranti liyane sajrone lan sawise digunakake kanggo ndawakake umur layanan.Saiki, mesin vulkanisasi sing diprodhuksi dening perusahaan kita duwe umur layanan 8 taun anggere digunakake lan dijaga kanthi bener.Kanggo luwih de...
    Waca liyane
  • Pengaruh vulkanisasi ing struktur lan sifat karet

    Efek vulkanisasi ing struktur lan sifat: Ing proses produksi produk karet, vulkanisasi minangka langkah pangolahan pungkasan.Ing proses iki, karet ngalami serangkaian reaksi kimia sing kompleks, ganti saka struktur linier dadi struktur sing bentuke awak, ilang ...
    Waca liyane
  • Carane njaga vulcanizer warata

    Preparasi 1. Priksa jumlah lenga hidrolik sadurunge digunakake.Dhuwur lenga hidrolik yaiku 2/3 saka dhuwure dhasar mesin ngisor.Nalika jumlah lenga ora cukup, kudu ditambahake ing wektu.Minyak kudu disaring kanthi sacoro apik sadurunge injeksi.Tambah lenga hidrolik murni 20 # menyang lenga f ...
    Waca liyane
  • Fitur lan komponen mesin preforming karet

    Mesin preforming karet minangka peralatan nggawe kosong karet kanthi tliti lan efisiensi dhuwur.Bisa ngasilake macem-macem blanks karet kekerasan medium lan dhuwur ing macem-macem wujud, lan kosong karet nduweni presisi dhuwur lan ora ana gelembung.Iku cocok kanggo produksi macem-macem karet p ...
    Waca liyane