Kabar

  • Pengaruh vulkanisasi ing struktur lan sifat karet

    Pengaruh vulkanisasi ing struktur lan sifat karet

    Dampak vulkanisasi ing struktur lan sifat karet: Vulkanisasi minangka langkah penting ing proses manufaktur produk karet, yaiku proses transformasi saka struktur linier menyang struktur awak, nggawa ...
    Waca liyane
  • Produksi produk karet

    Produksi produk karet

    1. Alur proses dhasar Kanthi perkembangan pesat industri modern, utamane industri kimia, ana macem-macem jinis produk karet, nanging proses produksie padha.Proses produksi produk...
    Waca liyane
  • VULKANISASI MESIN AUTOCLAVE

    VULKANISASI MESIN AUTOCLAVE

    Tujuan utama tank vulkanisasi roller karet yaiku: Digunakake kanggo vulkanisasi roller karet, sajrone produksi, permukaan njaba roller karet kudu divulkanisasi dadi produk rampung.Proses vulkanisasi iki mbutuhake lingkungan suhu lan tekanan dhuwur ...
    Waca liyane
  • PROSES PENYULANGAN KAREET JENIS BUKAK CAMPUR KAret

    PROSES PENYULANGAN KAREET JENIS BUKAK CAMPUR KAret

    Napa karet kudu divulkanisir?Apa keuntungan saka karet vulkanisir?Senajan karet mentahan karet uga wis sawetara ciri aplikasi migunani, iku uga wis akeh drawbacks, kayata kurang kekuatan lan kurang elastisitas;Kadhemen ndadekake hard, panas ndadekake lengket;Gampang tuwa, lsp. Minangka ear...
    Waca liyane
  • Temokake Inovasi ing RubberTech China 2023!

    Temokake Inovasi ing RubberTech China 2023!

    Kita seneng banget ngumumake yen RubberTech China 2023 saiki lagi ditindakake, lan Jinan Power Roller Equipment Co., perusahaan sing duwe dedikasi luwih saka rong puluh taun kanggo industri pangolahan rol karet, mimpin ing acara sing nyenengake iki!Sapa Kita: Madeg ing taun 1998, Jinan Power Rolle ...
    Waca liyane
  • Industri aplikasi roller karet II

    Industri aplikasi roller karet II

    Printing seri rol karet.1. Roller karet laminated digunakake minangka aksesoris khusus kanggo mesin cetak.2. Roller printing wesi digunakake kanggo mesin printing wesi.3. Roller banyu mancur alkohol utamane digunakake ing mesin cetak.4. Roller printing gravure utamané digunakake ing pri ...
    Waca liyane
  • Industri aplikasi rol karet I

    Industri aplikasi rol karet I

    Rol karet digunakake ing mesin cetak lan pewarnaan kanggo nyetak, cairan gulung, pewarnaan pad, lan panuntun kain.Iki dipérang dadi rong kategori: roller aktif lan roller pasif.Roller aktif lan pasif digunakake bebarengan.Kekerasan saka karet tutup roller aktif dhuwur, wit ...
    Waca liyane
  • Dampening rol karet Tekstil Karet Roll

    Dampening rol karet Tekstil Karet Roll

    Roller karet dampening minangka jinis roller karet sing umum digunakake ing mesin cetak kanggo mbantu ngatur aliran tinta menyang kertas.Rol iki biasane digawe kanthi mbungkus lapisan karet khusus ing inti logam lan banjur nambani permukaan karet kanthi macem-macem ...
    Waca liyane
  • POWER siyap rawuh ing rapat taunan sing diatur dening Rubber Roller Group ing AS

    Para Pelanggan Jinan Power Roller Equipment, Salam!Ing mangsa iki kembang mekar, kita seneng lan bangga kanggo ngumumake yen Jinan Power Roller Equipment Co, Ltd.
    Waca liyane
  • Supplier Solusi Sakabèhé kanggo pabrik rol karet - Kunjungan saka pelanggan

    Workshop Saben: pelanggan teka menyang pabrik Jinan Power Protagonis Dina iki: Roller karet mesin grinding
    Waca liyane
  • Klasifikasi lan karakteristik karet khusus

    Klasifikasi lan karakteristik karet khusus

    Karet sintetis minangka salah siji saka telung bahan sintetik utama lan akeh digunakake ing macem-macem aspek industri, pertahanan nasional, transportasi lan urip saben dina.Karet sintetis sing berkinerja tinggi lan fungsional minangka bahan dhasar dhasar sing penting kanggo pangembangan jaman anyar, lan ...
    Waca liyane
  • Proses ngecor karet silikon majemuk

    Proses ngecor karet silikon majemuk

    1. Aplikasi saka compounding teknologi karet silikon Kneading karet silikon minangka karet sintetik sing bola-bali olahan kanthi nambahake karet silikon mentah menyang mixer karet pindho muter utawa kneader ditutup lan mboko sithik nambah silika, lenga silikon, etc. lan aditif liyane.Bisa dadi akeh ...
    Waca liyane