• Company Company

    Kumpeni

    Jinan Power Rubber Roller Equipment Co., Ltd. minangka produsen profesional peralatan roller karet modern sing nggabungake riset ilmiah lan produksi.Waca liyane
  • PRODUCTS PRODUCTS

    PRODUK

    Produk utama kalebu: Mesin Karet Roller Karet, Mesin Grinding / Grooving CNC, Penggiling Silinder CNC, Mesin Tutup Karet, dll. Waca liyane
  • contact contact

    kontak

    Yen sampeyan kepengin ndeleng barang sing ana ing ngisor iki sampeyan ndeleng dhaptar produk, aja bebas kontak karo priksaan. Sampeyan bakal bisa ngirim email ...Waca liyane

Jinan Power Rubber Equipment Co., Ltd.

Sajrone 20 taun kepungkur, perusahaan ora mung nyedhiyakake kabeh tenogo kanggo R&D lan manufaktur peralatan, nanging uga terus-terusan riset teknologi produksi sing luwih sampurna.
Sinau Luwih Luwih

Karet Daya Roller

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kita uga menehi kontribusi kanggo manufaktur cerdas ing industri karet karet. Mode Industri 4.0 bakal ditrapake ing produksi roller karet kita ing wektu ngarep.
Asphalt_Plant_map_2
  • 1998 1998

    1998

    Didegaké taun 1998
  • 20+ 20+

    20+

    Pengalaman Taun
  • 4.0 4.0

    4.0

    Mode industri4.0
  • CCIB Quality CCIB Quality

    Kualitas CCIB

    Sertifikasi

Opo We Apa

Jinan Power Rubber Equipment Co., Ltd.

CARA KITA NGgarap

  • 1

    PERALATAN
    R&D

  • 2

    Jelajahi NEW
    TEKNOLOGI

  • 3

    PELANGGAN
    Dhisike

PERUSAHAAN

Jinan Power Rubber Roller Equipment Co., Ltd. minangka produsen profesional peralatan roller karet modern sing nggabungake riset ilmiah lan produksi. Diadegake ing taun 1998, perusahaan kasebut minangka basis utama produksi peralatan khusus rol karet ing China. Sajrone 20 taun kepungkur, perusahaan ora mung nyedhiyakake kabeh tenogo kanggo R&D lan manufaktur peralatan, nanging uga terus-terusan riset teknologi produksi sing luwih sampurna.

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kita uga menehi kontribusi kanggo manufaktur cerdas ing industri karet karet. Mode Industri 4.0 bakal ditrapake ing produksi roller karet kita ing wektu ngarep.

PRODUK

Produk utama kami kalebu: Mesin Strip String Karet, Mesin Grinding / Grooving CNC, Penggiling Silinder CNC, Mesin Penutup Karet Karet, Mesin Polishing Rol Karet, Alat Ukur Profesional, Lsp.

PASARAN

Jinan Qiangli Rubber Roller Equipment Co., Ltd. duwe spesialisasi ing produksi peralatan roller karet, kanthi skala produksi sing kuat. Kanthi kekuwatan teknis sing kuat lan akumulasi pengalaman sing sugih, kabeh jinis peralatan wis padha diakoni dening para pelanggan ing omah lan ing luar negeri. Produk kasebut wis didol menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad kalebu Amerika Serikat, Jerman, Korea Selatan, Afrika Selatan, lan Brasil. Ing babagan kualitas, teknologi, lan pengalaman, Jinan Qiangli Rubber Roller Equipment Co., Ltd. wis dadi pemimpin ing industri peralatan roller karet lan ana ing level internasional.

KUALITAS

Produk sing dikembangake perusahaan kalebu: roller karet otomatis lan mesin nutupi, penggiling bubut karet khusus, penggiling silinder CNC multi-fungsi, detektor laser khusus kanggo roller karet lan kepala grinding khusus kanggo roller karet. Produk ing ndhuwur wis menang wolung penghargaan produk nasional utawa propinsi lan telung penghargaan prestasi riset ilmiah ing Provinsi Shandong. Ing taun 2002, produk kasebut mili inspeksi CCIB Quality Center lan sertifikasi sistem mutu nasional ISO9001: 2000. Ing taun 2013, dhukungan khusus kanggo riset lan pangembangan ilmiah lan teknologi ing Kabupaten Shizhong, Jinan, lan wiwit nggawe pusat operasi teknologi rekayasa peralatan karet. Nggunakake peralatan, perusahaan bisa nambah efisiensi produksi, ningkatake kualitas produk, ngirit biaya, lan nggawa keuntungan ekonomi sing luwih gedhe kanggo pangguna.

PRINSIP

Perusahaan kasebut ngetrapake prinsip "pelanggan dhisik", wis ngembangake lan ngasilake macem-macem jinis peralatan produksi roller karet, sing kepenak lan entuk pujian saka pangguna. Perusahaan bakal nggawe tunjangan ekonomi sing luwih gedhe kanggo unit pangguna kanthi citra profesional, layanan berkualitas tinggi, teknologi hebat, lan rega sing cukup.

  • COMPANY COMPANY

    PERUSAHAAN

  • PRODUCTS PRODUCTS

    PRODUK

  • MARKET MARKET

    PASARAN

  • QUALITY QUALITY

    KUALITAS

  • PRINCIPLE PRINCIPLE

    PRINSIP