Mesin Tutup Roller Karet

Katrangan singkat:

1. Produktivitas dhuwur
2. Cocog kanggo nyithak tutup roller
3. Gampang dioperasikake


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk
1. Ditrapake kanggo jinis pamrosesan karet karet:
(1) Model PTM-4030 & PTM-8060 cocok kanggo proses nutupi karet ing roller cetak, rol industri umum lan rol karet industri cilik.
(2) Model PTM-1060 cocog kanggo ngolah rol industri umum lan rol karet kertas cilik.
(3) Model PTM-1580 & PTM-2010 cocog kanggo ngolah pabrik kertas jinis amba, transmisi tambang lan rol industri sing abot.
2. Dilengkapi karo E250CS, E300CS, E350CS utawa E400CS extruder daya lan sistem pendinginan industri sing lengkap.
3. Ditrapake kanggo senyawa karet kanthi kabeh kisaran 15-100A.
4. Instalasi Gampang kanthi dhukungan teknis profesional online utawa ing situs.
5. Fungsi bungkus jinis nilon opsional, lan desain khusus liyane bisa diwenehake miturut kebutuhan pelanggan.

Nomer Model PTM-4030 PTM-8060 PTM-1060 PTM-1580 PTM-2010
Diameter Max 16 ″ / 400mm 32 ″ / 800mm 40 ″ / 1000mm 59 ″ / 1500mm 79 ″ / 2000mm
Panjang Maks 118 ″ / 3000mm 236 ″ / 6000mm 236 ″ / 6000mm 315 ″ / 8000mm 394 ″ / 10000mm
Bobot Piece Kerja 500kg 1500kg 3000kg 8000kg 10000kg
Rentang atose 15-100SH-A 15-100SH-A 15-100SH-A 15-100SH-A 15-100SH-A
Tegangan (V) 220/380/440 220/380/440 220/380/440 220/380/440 220/380/440
Daya (KW) 25 45 55 75 95
Extruder E250CS E300CS / E350CS E350CS  E350CS / E400CS E350CS / E400CS
Diameter sekrup 2,5 ″ 3 ″ /3.5 ” 3 ″ /3.5 ”  3.5 ″ /4.0 ” 3.5 ″ /4.0 ”
Cara Mangan Pakan adhem Pakan adhem Pakan adhem Pakan adhem Pakan adhem
Output Extruder 4,2kg / min 5,6kg / min 6,6kg / min 6,6kg / min 6,6kg / min
Jeneng Merek Kuwasane Kuwasane Kuwasane Kuwasane Kuwasane
Sertifikasi CE, ISO CE, ISO CE, ISO CE, ISO CE, ISO
Jaminan 1 taun 1 taun 1 taun 1 taun 1 taun
Werna Disesuaikan Disesuaikan Disesuaikan Disesuaikan Disesuaikan
Kahanan Anyar Anyar Anyar Anyar Anyar
Papan Asal Jinan, China Jinan, China Jinan, China Jinan, China Jinan, China
Kabutuhan operator 1-2 wong 1-2 wong 1-2 wong 1-2 wong 1-2 wong

Lamaran
Mesin tutup roller karet otomatis dirancang lan diproduksi kanggo nambah proses nutupi karet. Model sing cocog bisa dipilih kanggo macem-macem industri. Teknologi canggih lan diwasa bakal ngasilake efisiensi sing luwih dhuwur kanggo produksi roller.

Layanan
1. Layanan Instalasi ing situs bisa dipilih.
2. Layanan pangopènan kanggo urip suwene.
3. Dhukungan online bener.
4. File teknis bakal diwenehake.
5. Layanan pelatihan bisa diwenehake.
6. Layanan penggantian suku cadang lan perbaikan bisa diwenehake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita