Roller Karet

Katrangan singkat:

Minangka produsen roller karet khusus sing duwe pengalaman ing China, kita nyedhiyakake macem-macem rol kanggo macem-macem lapangan.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk
1. Materi:Ngadopsi senyawa karet sing dirumusake khusus sing diimpor saka AS lan Jerman kanggo ngasilake kabeh jinis karet karet. Karet Alam, Karet Nitril, Neoprene, Butil, EPDM, Poliuretan, Silikon, Fluorin lan liya-liyane.
2. Produksi:Kuwat banget karo proses produksi. Macem-macem prosedur kerja sing penting kanggo njamin kualitas sing paling dipercaya. Produk kami duwe teknologi produksi sing canggih lan kualitas produk sing apik banget, sing diakoni dening pangguna domestik lan manca. Perusahaan iki wis dadi unit sing dituku kanggo pengadaan roller karet ing akeh pabrik cetak gedhe.
3. Kontrol Kualitas: Priksa kanthi tepat kanthi instrumen ukur laser karet seri PSF sing digawe dhewe. 
4. Packing:Kita nganggep kemasan minangka tautan penting. Kemasan sing ati-ati lan cocog cukup penting kanggo njamin kahanan sing apik lan sukses nggulung karet.
5. Milih Kita:Profesionalisme lan rasa tulus sing tulus, Jinan Power Rubber Roller Equipment Co., Ltd. darmabakti kanggo ngasilake rol karet berkualitas tinggi cedhak karo kebutuhan jaman sains lan teknologi. Ora preduli apa jinis roller karet sing sampeyan pilih, sampeyan mesthi bisa nemokake kapercayan. Kita kaku banget karo proses produksi roller karet, lan njamin kualitas paling dhuwur lan daya tahan sing dipercaya kanthi ora ngupayakake nambah prosedur kerja lan nggabungake kekuwatan teknis ing kabeh aspek. 
6. Karakteristik Karet Roller sing Beda
- Rol Karet Alami - keluwesan lan kekuatan mekanik sing apik, resistensi alkali sing apik kanggo tekstil, kertas kulit, peralatan kemasan, kayata compactor lan metalurgi, jenis pertambangan lan industri liyane.
- Rol karet nitril - resistensi minyak sing apik, tahan tahan, anti-penuaan, tahan panas uga apik kanggo nyithak, nyithak lan pewarna, serat kimia, kertas, kemasan, peralatan pangolahan plastik lan kontak liyane karo minyak pelarut minyak hidrokarbon lan pelarut ..
- Neoprene Roller - resistensi abrasi sing apik, resistensi geni dhuwur, resistensi penuaan, resistensi panas sing apik, resistensi minyak lan mesin asam lan korosi kanggo PCB, plastik, kulit, percetakan, zat besi India, mesin lapisan biasa.
- Butler roller karet - resistensi dhuwur kanggo pelarut kimia, resistensi panas sing apik (170 ℃), asam sing apik, lan ditrapake kanggo mesin cetak warna, mesin penyamakan, peralatan nutupi.
- Rol karet EPDM - resistensi banget kanggo penuaan ozon lan tahan cuaca, suhu operasi sing jembar bisa saka -65 ℃ nganti 140 ℃ sajrone kerja jangka panjang, kinerja insulasi, kanggo mesin cetak plastik, mesin penyamakan, area umum
- Rol karet poliuretan - kekuwatan mekanik sing dhuwur banget lan resistensi nyandhang, anti-tuwa lan tahan minyak uga apik banget, umume digunakake ing papermaking, serat kimia, proses kayu, mesin pemrosesan plastik.
- Rol karet silikon - nggunakake resistensi suhu dhuwur, ozon, inert kimia lan plastik non-adesif kanggo pamrosesan termal produk kenthel, kayata muter poliethelin, embossed, percetakan lan pewarnaan lan adhesif lapisan film lan kain, komposit plastik, mesin pamrosesan korona, yaiku uga digunakake kanggo produksi gula lan ngeculake rol pakan mesin kemasan lan manufaktur non-anyaman.
- Rol karet fluor - panas, minyak, asam, ultra-tinggi, kayata kinerja, resistensi permeabilitas gas, isolasi listrik, anti-penuaan, tahan api, tahan tahan panas uga apik banget kanggo peralatan lapisan khusus.

Lamaran
- Roller kanggo mesin cetak digital sing jembar.
- Rol kanggo mesin giling kertas.
- Rol kanggo mesin tekstil.
- Rol kanggo mesin film plastik.
- Rol kanggo sistem conveyor kayu lapis.
- Rol kanggo industri tambang lan filter.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita