Mesin Polishing Roller Karet

Katrangan singkat:

1. Efisiensi tinggi
2. Operasi sing gampang
3. Precision njaga


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk
1. Peralatan iki dirancang minangka mesin tindak lanjut saka seri PSM kanggo proses pemurnian permukaan karet.
2. Ngrampungake syarat kritis ing permukaan kanthi milih sabuk abrasif kanthi granularitas sing beda.
3. Ukuran geometris roller karet bakal tetep ora diganti.
4. Sistem operasi iku gampang lan gampang digunakake.

Nomer Model

PPM-2020

PPM-3030

PPM-4030

Diameter Max

7,8 ″ / 200mm

12 ″ / 300MM

16 ″ / 400MM

Panjang Maks

78 ″ / 2000mm

118 "/ 3000MM

118 "/ 3000MM

Bobot Piece Kerja

100 KGS

200 KGS

300 KGS

Rentang atose

15-100SH-A

15-100SH-A

15-100SH-A

Tegangan (V)

220/380/440

220/380/440

220/380/440

Daya (KW)

2

2

3

Ukuran

3.2m * 1.4m * 1.5m

4.2m * 1.6m * 1.5m

4.2m * 1.6m * 1.5m

Jinis

Angle Polisher

Angle Polisher

Angle Polisher

Kacepetan Maksimal (RPM)

940

940

940

Sanding Sabuk Grit

Disesuaikan

Disesuaikan

Disesuaikan

Jeneng Merek

Kuwasane

Kuwasane

Kuwasane

Sertifikasi

CE, ISO

CE, ISO

CE, ISO

Jaminan

1 taun

1 taun

1 taun

Werna

Disesuaikan

Disesuaikan

Disesuaikan

Kahanan

Anyar

Anyar

Anyar

Papan Asal

Jinan, China

Jinan, China

Jinan, China

Kabutuhan operator

1 wong

1 wong

1 wong


Nomer Model

PPM-6040

PPM-8060

PPM-1280

Diameter Max

24 ″ / 600MM

32 ″ / 800MM

48 ″ / 1200MM

Panjang Maks

158 "/ 4000MM

240 "/ 6000MM

315 "/ 8000MM

Bobot Piece Kerja

1500 KGS (kanthi istirahat tetep)

2000 KGS (kanthi istirahat tetep)

5000 KGS (kanthi istirahat tetep)

Rentang atose

15-100SH-A

15-100SH-A

15-100SH-A

Tegangan (V)

220/380/440

220/380/440

220/380/440

Daya (KW)

6.5

8,5

12

Ukuran

6.4m * 1.7m * 1.6m

8,4m * 1,9m * 1,8 m

10,5 m * 2,1 m * 1,8 m

Jinis

Angle Polisher

Angle Polisher

Angle Polisher

Kacepetan Maksimal (RPM)

400

300

200

Sanding Sabuk Grit

Disesuaikan

Disesuaikan

Disesuaikan

Jeneng Merek

Kuwasane

Kuwasane

Kuwasane

Sertifikasi

CE, ISO

CE, ISO

CE, ISO

Jaminan

1 taun

1 taun

1 taun

Werna

Disesuaikan

Disesuaikan

Disesuaikan

Kahanan

Anyar

Anyar

Anyar

Papan Asal

Jinan, China

Jinan, China

Jinan, China

Kabutuhan operator

1 wong

1 wong

1 wong

Lamaran
Mesin Polishing Seri PPM minangka peralatan pamrosesan sing apik kanggo rol karet cetak mewah, lan rol kanthi sarat sing dhuwur ing permukaan. Kanthi milih ukuran grit sabuk grinding sing beda-beda, bisa entuk macem-macem syarat ing permukaan sing alus.

Layanan
1. Layanan instalasi.
2. Layanan pangopènan.
3. Dhukungan teknis layanan online sing disedhiyakake.
4. Layanan file teknis diwenehake.
5. Layanan pelatihan ing situs kasedhiya.
6. Layanan penggantian suku cadang lan perbaikan sing disedhiyakake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita