Roller Karet CNC Mesin Cinder Silinder presisi Tinggi

Katrangan singkat:

1. tliti dhuwur
2. Operasi sing gampang
3. sistem operasi CNC
4. Lingkungan sing grapyak


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk
Mesin mecah silinder CNC dirancang khusus lan diproduksi kanggo mesin inti roller logam lan roller karet. Ora mung bisa nggilingake workpiece, nanging uga bisa nggiling permukaan cembung lan cekung miturut lintasan parabola. Iki minangka grinder pagawean paling apik, utamane kanggo roller banyu pencetakan kanthi syarat sing ketat.

Nomer Model PCG-3015/01 PCG-4020/02 PCG-6030/03 PCG-8040/04
Diameter Max 300MM 400MM 600MM 800MM
Panjang Maks 1500MM 2000MM 3000MM 4000MM
Bobot Piece Kerja 500kg 800kg 1000kg 1500kg
Rentang atose 15-100SH-A 15-100SH-A 15-100SH-A 15-100SH-A
Tegangan (V) 220/380/440 220/380/440 220/380/440 220/380/440
Ukuran 3.2m * 2.0m * 1.7m 4.2m * 2.2m * 1.8m 5.6m * 3.0m * 1.9m 7.8m * 3.8m * 2.0m
Jinis Silinder Silinder Silinder Silinder
CNC utawa Ora CNC CNC CNC CNC
Jeneng Merek Kuwasane Kuwasane Kuwasane Kuwasane
Sertifikasi CE, ISO CE, ISO CE, ISO CE, ISO
Jaminan 1 taun 1 taun 1 taun 1 taun
Werna Disesuaikan Disesuaikan Disesuaikan Disesuaikan
Kahanan Anyar Anyar Anyar Anyar
Papan Asal Jinan, China Jinan, China Jinan, China Jinan, China
Kabutuhan operator 1 wong 1 wong 1 wong 1 wong

Lamaran
Mesin mecah silinder CNC kanggo mesin mesin inti roller logam lan roller karet.

Layanan
1. Layanan instalasi ing situs bisa dipilih.
2. Layanan pangopènan kanggo urip suwene.
3. Dhukungan online bener.
4. File teknis bakal diwenehake.
5. Layanan pelatihan bisa diwenehake.
6. Layanan penggantian suku cadang lan perbaikan bisa diwenehake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita