Mesin Gilingan Roda Karet Roller

Katrangan singkat:

1. sistem operasi CNC
2. Kemampuan grinding, grooving lan nglereni kanthi skala lengkap
3. Lingkungan sing grapyak
4. Efisiensi tinggi
5. Operasi sing gampang
6. Tutup sing kebak kanggo keamanan bisa dipilih
7. sertifikasi CE bisa diwenehake


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk
1. Sistem operasi CNC sing ramah pangguna sing dikembangake.
2. Sistem paling anyar bisa kanthi gampang ngoperasikake 35 skema pangolahan ing permukaan roller karet, sing kalebu potongan, grind, groovings lan kombinasi.
3. Fungsi motret alangan on-line remot bisa dipilih.
4. Sudut bermotor sing ngowahi pucuk grooving bisa dipilih.
5. Duwe kabeh fungsi mesin grinding umum seri PSM kaya ing ngisor iki.
1) Peralatan standar seri PSM kalebu:
sistem coolant sirkulasi banjir sing kebak
b. buntut bermotor
c. macem-macem lelungan kacepetan lan drive spindle
d. ngarep lan mburi tabel kreta sing dioperasikake kanthi mandiri
apa langsung drive grinding head dipasang ing mburi
2) Dirancang khusus kanggo ngganti metode proses grinding tradisional.
3) Rong tabel kreta medium dipasang kanggo mesthekake kinerja sing akurat lan stabilitas operasi.
4) Maks. kacepetan linier tliti luwih saka 90m / s. Efisiensi produksi mundhak banget lan ukuran geometris dijamin.
5) Piranti pangukuran majeng nglumpukake kanthi tepat wektu mriksa data pamrosesan lan menehi pitulung efektif kanggo ngontrol ukuran mecah bisa dianyarke sawise dijaluk.
6) Bisa nyadari ekspansi pangolahan rol karet kanthi bentuk khusus.

Nomer Model PSM-4020-CNC PSM-8040-CNC PSM-1260-CNC PSM-1680-CNC
Diameter Max 16 "/ 400MM 32 "/ 800MM 47 ′ / 1200MM 63 ′ / 1600MM
Panjang Maks 80 "/ 2000MM 158 "/ 4000MM 236 "/ 6000MM 315 "/ 8000MM
Bobot Piece Kerja 500kg 1000kg 2000kg 3000kg
Rentang atose 15-120SH-A 15-120SH-A 15-120SH-A 15-120SH-A
Tegangan (V) 220/380/440 220/380/440 220/380/440 220/380/440
Daya (KW) 17 22 26 32
Ukuran 4m * 1.6m * 1.4m 6,5m * 1.8m * 1.6m 8,0 m * 2,0m * 1,8 m 11m * 2.4m * 1.8m
Jinis Silinder Silinder Silinder Silinder
CNC utawa Ora CNC CNC CNC CNC
Rod Grinding Paduan Paduan Paduan Paduan
Grooving Wheel Paduan Paduan Paduan Paduan
Multi-fungsi Grinding, Grooving & Cutting
Jeneng Merek Kuwasane Kuwasane Kuwasane Kuwasane
Sertifikasi CE, ISO CE, ISO CE, ISO CE, ISO
Jaminan 1 taun 1 taun 1 taun 1 taun
Werna Disesuaikan Disesuaikan Disesuaikan Disesuaikan
Kahanan Anyar Anyar Anyar Anyar
Papan Asal Jinan, China Jinan, China Jinan, China Jinan, China
Kabutuhan operator 1 wong 1 wong 1 wong 1 wong

Profil Roller
Sistem kasebut nduweni fungsi pangolahan sing lengkap, kanthi total 35 skema pangolahan:
Duwe 5 jinis fungsi nglereni bentuk, 5 jinis fungsi grinding bentuk gulung (Flat Grinding, Middle Convexity Grinding, Middle Concave Crown Grinding, Hammer Head Grinding, Waveform Grinding), lan 25 jinis fungsi proses 5 alur (Vertical alur , Alur spiral, alur Rhombus, alur bentuk Manungsa lan alur Level) kanthi 5 jinis rol.

Roller Profile

Lamaran
Dhasar ing dhasar mesin penggilingan umum seri PSM, seri PSM-CNC dikembangake kanthi ngganti jinis lan sistem kontrol sing didorong. Sistem CNC khusus kanggo piranti lunak kontrol digital kanggo ngolah gulungan. Perusahaan Peralatan Roller Karet Jinan Daya lan lembaga riset ilmiah ngembangake piranti lunak kasebut. Karakteristik kinerja profesional sing paling apik ing antarane industri mesin. Amarga fungsi sistem kabeh-babak, bisa nggawe meh kabeh profil rol. Contone, makutha lan cekung parabola, mahkota cosinine lan cekung, bunder, kerucut, nada kasar, herringbone, berlian, alur lurus, alur horisontal lan formasi liyane.

Layanan
1. Layanan instalasi ing situs bisa dipilih.
2. Layanan pangopènan kanggo urip suwene.
3. Dhukungan online bener.
4. File teknis bakal diwenehake.
5. Layanan pelatihan bisa diwenehake.
6. Layanan penggantian suku cadang lan perbaikan bisa diwenehake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita