Mesin Ngukur Rol Karet

Katrangan singkat:

1. tliti
2. Ujian cepet
3. Operasi sing gampang


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk
1. Dirancang khusus dening POWER kanggo kontrol kualitas sing tepat kanggo rol karet.
2. Dumadi saka penyelidikan laser sing paling canggih. Nggawe pangukuran kanggo kabeh toleransi lan kasar ing permukaan roller karet.
3. Nyambung menyang PC kanthi gampang kanggo transmisi lan analisis data.
4. Sistem operasi pangguna sing grapyak.

Nomer Model

PSF-2020

PSF-3030

PSF-4040

Diameter Max

8 ″ / 200mm

12 ″ / 300mm

16 ″ / 400mm

Panjang Maks

79 ″ / 2000mm

118 ″ / 3000mm

157 ″ / 4000mm

Rentang atose

15-100SH-A

15-100SH-A

15-100SH-A

Tegangan (V)

220/380/440

220/380/440

220/380/440

Daya (KW)

1.5

2.2

3

Ukuran

3.0m * 1.4m * 1.4m

4,0 m * 1,4 m * 1,4 m

4,5m * 2.4m * 1.8m

Detektor

Detektor laser

Detektor laser

Detektor laser

Jeneng Merek

Kuwasane

Kuwasane

Kuwasane

Sertifikasi

CE, ISO

CE, ISO

CE, ISO

Jaminan

1 taun

1 taun

1 taun

Werna

Disesuaikan

Disesuaikan

Disesuaikan

Kahanan

Anyar

Anyar

Anyar

Papan Asal

Jinan, China

Jinan, China

Jinan, China

Kabutuhan operator

1 wong

1 wong

1 wong

Lamaran
Instrumen pengukur permukaan karet PSF dirancang khusus lan diproduksi kanggo perusahaan produksi karet karet. Iki minangka instrumen instrumen tes sing akurat kalebu probe laser sing paling canggih. Iki bisa ngukur apa wae toleransi sing jelas lan kasar ing permukaan rol karet. Ora mung penting banget kanggo kontrol kualitas produk roller karet, uga peralatan terminal sing cocog kanggo manajemen teknik produksi karet karet modern.

Layanan
1. Layanan instalasi.
2. Layanan pangopènan.
3. Dhukungan teknis layanan online sing disedhiyakake.
4. Layanan file teknis diwenehake.
5. Layanan pelatihan ing situs kasedhiya.
6. Layanan penggantian suku cadang lan perbaikan sing disedhiyakake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita