Mesin Grinding Umum Karet

Katrangan singkat:

1. Lingkungan sing grapyak
2. Efisiensi tinggi
3. Operasi sing gampang


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk
1. Peralatan standar seri PSM kalebu:
sistem coolant sirkulasi banjir sing kebak
b. buntut bermotor
c. macem-macem lelungan kacepetan lan drive spindle
d. ngarep lan mburi tabel kreta sing dioperasikake kanthi mandiri
apa langsung drive grinding head dipasang ing mburi
2. Dirancang khusus kanggo ngganti metode proses grinding tradisional.
3. Rong tabel kreta medium dipasang kanggo mesthekake kinerja sing akurat lan stabilitas operasi.
4. Maks. kacepetan linier tliti luwih saka 90m / s. Efisiensi produksi mundhak banget lan ukuran geometris dijamin.
5. Piranti pangukuran tingkat lanjut sing nduweni fungsi mriksa data proses kanthi tepat wektu lan menehi pitulung efektif kanggo ngontrol ukuran grinding bisa dianyarke sawise dijaluk.
6. Sanggup mangerténi ekspansi pangolahan rol karet kanthi bentuk khusus.

Nomer Model PSM-4020 PSM-8040 PSM-1260 PSM-1680
Diameter Max 16 "/ 400MM 32 "/ 800MM 47 ′ / 1200MM 63 ′ / 1600MM
Panjang Maks 80 "/ 2000MM 158 "/ 4000MM 236 "/ 6000MM 315 "/ 8000MM
Bobot Piece Kerja 500kg 1000kg 2000kg 3000kg
Rentang atose 15-120SH-A 15-120SH-A 15-120SH-A 15-120SH-A
Tegangan (V) 220/380/440 220/380/440 220/380/440 220/380/440
Daya (KW) 10 15 18 22
Ukuran 4m * 1.4m * 1.4m 6,5m * 1.6m * 1.6m 8m * 1.8m * 1.8m 11m * 2.2m * 1.8m
Jinis Silinder Silinder Silinder Silinder
CNC utawa Ora Biasa Biasa Biasa Biasa
Rod Grinding Paduan Paduan Paduan Paduan
Fungsi Mecah & Nglereni Mecah & Nglereni Mecah & Nglereni Mecah & Nglereni
Jeneng Merek Kuwasane Kuwasane Kuwasane Kuwasane
Sertifikasi CE, ISO CE, ISO CE, ISO CE, ISO
Jaminan 1 taun 1 taun 1 taun 1 taun
Werna Disesuaikan Disesuaikan Disesuaikan Disesuaikan
Kahanan Anyar Anyar Anyar Anyar
Papan Asal Jinan, China Jinan, China Jinan, China Jinan, China
Kabutuhan operator 1 wong 1 wong 1 wong 1 wong

Lamaran
Mesin penggilingan rol karet seri PSM dirancang khusus lan diproduksi kanggo ngganti cara ngolah rol kepungkur kanthi peralatan manufaktur logam.
Kepala grinding sing dipasang ing bubut pemrosesan logam standar minangka salah sawijining cara tradisional kanggo nggawe roller karet, sing nyebabake kualitas roller angel kanggo nggayuh sarat sing luwih dhuwur.
Kanthi tetimbangan karakteristik karet, produksi aman lan efisiensi sing luwih dhuwur, kita ngrancang mesin grinding seri PSM kanthi awak bubut ngisor lan luwih jembar kanggo nyuda geter, lan roda grinding paduan sing dipilih kanggo ngolah permukaan.
Uga nyedhiyakake mesin grinding CNC kanthi fungsi grooving sing bisa dipilih.

Layanan
1. Layanan Instalasi ing situs bisa dipilih.
2. Layanan pangopènan kanggo urip suwene.
3. Dhukungan online bener.
4. File teknis bakal diwenehake.
5. Layanan pelatihan bisa diwenehake.
6. Layanan penggantian suku cadang lan perbaikan bisa diwenehake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita