Roller Karet Multi-tujuan Mesin Stripping

Katrangan singkat:

1. Lingkungan sing grapyak
2. Efisiensi tinggi
3. Nyedhiyakake permukaan inti sing kasar lan resik kanggo ikatan sing luwih apik
4. Operasi sing gampang


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk
1. Model PCM-4030 & PCM-6040 cocog kanggo nganyari pembaruan, roller industri umum lan rol karet industri cilik. Model PCM-8040, PCM-1250 & PCM-1660 cocog kanggo nganyari rol karet industri.
2. Nyopot karet lawas kanthi alat pemotong dering khusus.
3. Ngganti proses ngumbah wedhi lan pelarut tradisional kanthi proses grinding sabuk canggih.
4. Nyimpen keseimbangan dinamis asli inti roller kanthi sampurna.
5. Menehi jaminan sing luwih dipercaya kanggo ikatan inti karet lan baja.
6. Ngirit biaya lan tenaga kerja kanthi sistem produksi sing luwih apik iki.

Nomer Model PCM-4030 PCM-6040 PCM-8040 PCM-1250 PCM-1660
Diameter Max 15,7 ″ / 400mm 24 ″ / 600mm 31,5 ″ / 800mm 47,2 ″ / 1200mm 63 ″ / 1600mm
Panjang Maks 118 ″ / 3000mm 157,5 ″ / 4000mm 157,5 ″ / 4000mm 196,9 ″ / 5000mm 236,2 ″ / 6000mm
Bobot Piece Kerja 500kg 800kg 1000kg 2000kg 3000kg
Rentang atose 15-100SH-A 15-100SH-A 15-100SH-A 15-100SH-A 15-100SH-A
Tegangan (V) 220/380/440 220/380/440 220/380/440 220/380/440 220/380/440
Daya (KW) 8,5 8,5 12 19 23
Ukuran 5m * 1.6m * 1.4m 6m * 1.7m * 1.5m 6m * 1.8m * 1.6m 7.8m * 2.0m * 1.7m 8,6m * 2,6m * 1,8 m
Jeneng Merek Kuwasane Kuwasane Kuwasane Kuwasane Kuwasane
Sertifikasi CE, ISO CE, ISO CE, ISO CE, ISO CE, ISO
Jaminan 1 taun 1 taun 1 taun 1 taun 1 taun
Werna Disesuaikan Disesuaikan Disesuaikan Disesuaikan Disesuaikan
Kahanan Anyar Anyar Anyar Anyar Anyar
Papan Asal Jinan, China Jinan, China Jinan, China Jinan, China Jinan, China
Kabutuhan operator 1 wong 1 wong 1 wong 1 wong 1 wong

Lamaran
Mesin Stripping Multi-Tujuan PCM diteliti, dikembangake lan dirancang khusus kanggo ngobati rol karet lawas. PCM Multi-purpose Stripping Machine duwe kaluwihan yaiku: Karet lawas bisa cepet dicopot dening pemotong dering, inti roller bakal duwe permukaan anyar ing mode grinding sabuk khusus. Sikat lan pangatusan adesif difasilitasi, ikatan karet lan inti rol dipasthekake, sing ngganti proses blasting pasir tradisional. Sawise proses mecah sabuk, lumahing ora kudu dibersihake kanthi pelarut, keseimbangan inti roller dicegah rusak. Mula, efisiensi produksi bakal ditingkatake, biaya lan tenaga kerja bakal ditabung. Paling penting, ikatan karet lan inti roller bakal diamanake kanthi prosedur iki.

Layanan
1. Layanan Instalasi ing situs bisa dipilih.
2. Layanan pangopènan kanggo urip suwene.
3. Dhukungan online bener.
4. File teknis bakal diwenehake.
5. Layanan pelatihan bisa diwenehake.
6. Layanan penggantian suku cadang lan perbaikan bisa diwenehake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita